Dienstverlening

Fiscale dienstverlening

Iedere belastingplichtige in Nederland is verplicht jaarlijks een aangifte inkomstenbelasting in te dienen bij de belastingdienst. Velen zien hier tegenop. Omdat het vaak ‘op betalen aankomt’, maar ook omdat de aangifte goed doen niet eenvoudig is. De belastingdienst probeert het wel makkelijker te maken via een app, maar daarin staan vaak alleen de bij hen bekende gegevens op basis waarvan belasting moet worden betaald.

Juist de aftrekposten en voordelen die tot een teruggave kunnen leiden, staan hier niet in.  ADLINDI verzorgt uw aangifte zorgvuldig en vakkundig. Alle mogelijke aftrekposten worden benut. Hierdoor betaald u nooit teveel belasting.
Als fiscaal intermediair maken wij gebruik van de uitstelregeling, zodat uw aangifte ook na 1 mei ingediend kan worden.

De aangiften worden verzorgd m.b.v.  van professionele fiscale software van Kluwer. Deze zorgt er voor dat de gegevens in de belastingaangifte beveiligd naar de Belastingdienst verzonden worden. Natuurlijk na uw schriftelijke goedkeuring. Via deze fiscale software krijgen wij van de fiscus elektronische kopieën aangeleverd van de aanslagen die opgelegd zijn op basis van de ingediende belastingaangifte.

Dit betekent dat wij al over de opgelegde aanslagen beschikken voordat de belastingplichtige deze in de brievenbus ontvangen heeft!

 

Administratieve dienstverlening, ondernemers (ZZP’er/freelancer)

Wij kunnen voor u de financiële administratie van uw onderneming verzorgen, met de daarbij behorende aangiften omzetbelasting. 

Voor het verwerken van de financiële  administratie maken wij gebruik van Snel Start boekhoudsoftware. Zij hebben ook diverse online modules waardoor optimale en efficiënte samenwerking met ons mogelijk is.

Informeer bij ons of neem een kijkje op de website, www.snelstart.nl

 

 

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.